We hebben weer heerlijk uitgeslapen en dus sta ik buiten het hotel om 7 uur mijn ochtendsjekkie te roken. Toen had ik mij al gedoucht dus het enige wat kon stinken aan mij was de tabak. Esther was zich zelf ook aan het wassen en zo schoon liepen wij de eetzaal binnen om te gaan ontbijten.

Dat hadden we dus beter nog een uur kunnen uitstellen want half Japan had besloten om op deze dag in hetzelfde hotel te ontbijten. En mijn ervaring met een groep Japanners is dus niet goed. 1 Sneetje brood op hun bord en daar hadden ze drie plakken ham, vier plakken kaas, drie bakjes jam en zes bakjes honing voor nodig wat ze pakte door elke blanke aan de kant te duwen. En als ze dan die ene snee brood op hadden werd de rest van het beleg (drie plakken ham, vier plakken kaas, twee bakjes jam en zes bakjes honing) in de prullenbak gegooid. Dus het enige wat Esther en ik op brood hadden was kaas Daar word ik zo verdrietig van

Daarbij hebben ze een hele snelle taal die dusdanig hard moet worden uitgesproken dan niemand anders meer zichzelf kan horen. Je begrijpt het al; Ik heb de oorlog verklaard aan Japanse toeristen Geintje

Onze Lieve Vrouwekathedraal, te Antwerpen, aan de binnenkantOm even negen uur hebben we de auto naar een gratis parkeerplaats aan de buitenrand van Antwerpen gebracht en met de tram weer terug waarna we de stad zijn gaan verkennen.  En zo hebben we dus het huis van Rubens aan de buitenkant bekeken, zijn de Grand Bazar ingegaan en hebben wat gedronken in "de Bengel". Dat laatste omdat ik volgens Esther geen engel ben want zo heet de kroeg die er naast zat. Nadat we het stadhuis hebben bekeken bewonderen we de buitenkant van het station en ook de binnenkant.

Zo hebben we tot een uur of één geslenterd waarna we de Zoo zijn binnen gestruikeld. Daar zijn we ook nog een paar uurtjes zoet geweest en via een frietkot weer terug naar het hotel.
Na het eten nog even rond gedwaald, een bak koffie gedronken en nu gaan we eens bedenken wat we morgen gaan doen.

 

1000 Resterende tekens