Regendruppels op de ruit van de vouwwagen.Over de vrijdag kan ik heel kort zijn want er zaten regendruppels op onze, plastic, ruit. Geen idee wat je dan op een camping kan doen dus de auto maar onder het stof vandaan gehaald en maar gaan winkelen. Gelukkig hadden wij, correctie, had Esther ook nog echt iets wat ze zocht dus we zijn weer in de tent gekomen met nieuwe schoenen voor haar. 's Avonds nog bij John zitten Pesten waarbij er een nieuwe spelregel is bedacht want wij kennen nu ook het begrip "4 kopen".

De zaterdag begint bewolkt maar het word langzaam maar zeker weer steeds warmer en de zon laat zich ook meer zien.

Er besluiten er een paar om te gaan kanoën en hierna trotseren we de wespen op het terras waar we kijken naar iemand die vanaf de boot aan het vissen is. Dan word het langzaam aan tijd dat er een kachel word aangestoken om water in een badkuip te verwarmen. John heeft namelijk bij zijn huisje een Hot Tub en een hele grote BBQ. Om het water in de Hot Tub op de gewenste temperatuur te krijgen is er, ongeveer, drie uur stoken van de houtkachel nodig. Dus komen we 2 uur later om hout te gaan verzamelen om die grote BBQ te vullen en aan te steken. Moeders is een beetje gestrest wat op mij overslaat en ik heb niet door hoeveel wasbenzine er nu precies over het aanmaakhout is gegaan maar dat blijkt genoeg te zijn voor een goede steekvlam. Wel jammer want ik was pas een week geleden naar de kapper gegaan.

Maar de Hot Tub was om 6 uur lekker warm en het hout in de BBQ gloeide goed genoeg om het vlees zwart te krijgen. Sommige kunnen het slechter dan mij want die hadden alleen maar een bruin kleurtje om hun vlees.

En vandaag hebben we nog een gezamenlijk bakje koffie/thee/Wicky gedronken bij Moeders waarna wij vertrokken naar huis toe. Wat ons betreft mag dit volgend jaar weer gebeuren want we hebben best genoten van de (klein)kinderen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1000 Resterende tekens