Toen we hier naar toe gingen had ik Esther beloofd dat ik mijn fiets zou nakijken en een gasleiding zou aanleggen zo dat de gasfles in de disselbak zou kunnen blijven. Mijn fiets was al gedaan maar de gasfles stond nog steeds in de tent! Dus voor vandaag stond mijn plan vast, eerst de gasleiding maken. Maar tijdens het ontbijt ging het brood op en als we weer iets lekkers, ongesneden, wilde hebben zouden we toch op tijd naar de winkel moeten.

Omdat Daan en Ashley ook nog boodschappen nodig hadden zijn we maar met ze zessen gaan wandelen naar de winkel in Otterlo. En omdat dat best wel een vermoeiende wandeling was ook maar even een bakkie gedaan. Gelukkig konden de twee kinderen zich vermaken in een oude legerjeep zodat de volwassene rustig koffie konden drinken. Op de terugweg kon ik het niet laten om nog even over de heide te gaan

Kijken naar spelende kinderen.Terug op de camping ging ik nu toch echt bezig met de gasleiding en heb ik mij ook niet laten afleiden door Bryan die kwam “helpen”. Toen eindelijk de gasleiding, met hulp van Esther, was vastgezet en aangesloten heb ik alle rommel opgeruimd en zijn we weer naar het zandstrandje gelopen. Hier zat Kim al en even later waren Moe, Eef, Daan en Ashley er ook bij. Zo zaten we weer lekker op een rijtje maar ja, het kind in je blijft toch kriebelen. Dus eerst maar kijken of de watermolen beter kon werken en toen dat niet kon maar naar de overkant lopen.terwijl de rest de korte route nam.

Om even vijf uur was iedereen bezig met eten maken want de dames hadden een wellness avond bedacht gevolgd door een bingo. En zo heb ik de tijd om achterstallig typwerk te verrichten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1000 Resterende tekens