Gelukkig regent het niet als wij de caravan weer inruimen om op weg te gaan naar de stadscamping van Pisa. Weer gaan we niet over de tolwegen en zien iets meer maar het is het "gewone" wat je ziet zo als berghellingkjes met daar tegen aan, of op, huizen en kasteeltjes. Wat we ook zien en niet zo mooi vinden dat zijn de wolken.

We rijden lekker door en besluiten om niet te stoppen, de rit duurt maar 2 uur, maar als de caravan staat Pisa in te lopen en daar wat te eten.Dus om even 2 uur staat de caravan en om10 over 2 lopen wij door een druilerig Pisa op zoek naar eten. Omdat het er niet naar uit ziet dat het vlug gaat stoppen met regenen lopen we weer terug naar de camping waar we ons vermaken met het kijken naar campers die vast komen te zitten in de moderige, en schuin aflopende, kampeerplekken.

Als het weer droog is lopen we weer Pisa in op zoek naar een ijsje die we ook vinden maar ook deze cactus. Weer terug naar de caravan waar we in gaan zitten want het begint weer te regenen. Binnen drinken we de koffie waarna we gaan genieten van ons wijntje en knabbeltje. Morgen na het ontbijt gaan we voor de derde keer Pisa in.

Vanochtend ben ik weer ouderwets vroeg wakker en ik besluit om te gaan wandelen. Eerst ga ik rechts af na de campingingang maar daar kom ik al vlug uit op een hele drukke weg waarna ik weer voor de camping langs loop en richting de toren. Maar ik ga de andere kant open loop heerlijk te dwalen tussen de huizen door waar ik deze boom tegen kom. Omdat die horizontaal groeit hebben ze hem op twee plekken ondersteund.

Terug op de camping is Esther ook wakker waarna we het ontbijt gaan regelen, op eten, spullen van het onbijt afwassen, ons zelf wassen en we rond een uur of half 11 op stap gaan naar Pisa. We zien een vliegtuig in de achtertuin van iemand, gaan over de stadsmuur lopen, zien een begraafplaats, kijken weer in de richting van de toren, zien een paar oude stenen en lopen weer langs het kanaal.

We kopen onderweg natuurlijk weer een ijsje en ook eten we iets maar we hebben het nu allemaal wel gezien en lopen via een supermarkt weer terug naar de camping en hopen de rest van de dag ook nog te kunnen genieten van de zon. We hadden geen idee hoe deze camping er uit zou zien maar het is 1 grote parkeerplaats die heel modderig is door alle regen van de laatste dagen. Niet iets leuks vinden wij dus morgen gaan we op zoek naar een camping waar we van af de 5 dorpen kunnen bezoeken.

1000 Resterende tekens