- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 theelepel kurkuma
- 1/4 theelepel chilipoeder
- 1/4 theelepel peper
- ½ theelepel kerrie
- ¼ theelepel selderijpoeder
- ½ theelepel kervel
- ½ theelepel karwijzaad
- ½ theelepel witte peper
- ½ theelepel zwarte peper
- ½ theelepel uienpoeder
- ¼ theelepel mosterdpoeder
- 2 theelepels korianderzaad
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel zwarte peper
- ½ theelepel witte peper
- ½ theelepel kurkuma poeder
- ½ theelepel cayennepeper
- 3 kardemom zaden
- 3 kruidnagels
- ½ theelepel gemberpoeder
- ¼ theelepel kaneel
¼ theelepel cayennepeper
¼ theelepel zwarte peper
¼ theelepel kaneel
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel komijn
1 theelepel tijm
1 theelepel peterselie
1 ½ theelepel oregano