-
-
- ½ theelepel nootmuskaat
- ½ theelepel laurierpoeder
- ½ theelepel witte peper
- ½ theelepel zwarte peper
- 1 theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel mosterdpoeder
-
-
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel laos (Thaise gember)
- ½ theelepel gemberpoeder
- ½ theelepel chilipoeder
- ½ theelepel ketoembar (korianderzaad)
- ½ theelepel sereh (citroengras)
- ½ theelepel koenjit (kurkuma)
- ½ theelepel djinten (komijnzaad)
- ¼ theelepel kaneel
- 2 theelepels fijn zeezout
-
-
- 2 theelepels gedroogde peterselie
- 6 theelepels gedroogde basilicum
- 4 theelepels gedroogde oregano
- 1 ½ theelepel gedroogde marjolein
- 1 ½ theelepel gedroogde tijm
- 2 theelepels gedroogde rozemarijn
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- ½ theelepel chilivlokken
-
-
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- ¼ theelepel koriander
- ½ theelepel zwarte peper
- ¾ theelepel tijm
- ¼ theelepel chilipoeder
- ½ theelepel basilicum