Het restaurantDe eerste dag van onze gezamenlijke vakantie begon voor mij om 5 uur ’s ochtends en John volgde mij om ongeveer 6 uur. Tot mijn verbazing kwam Esther al om half 7 haar bed uit! Samen met haar en Teun hebben we Silvester en John om even 7 uur uitgezwaaid toen zij vertrokken met het, voorlopige, doel om naar Frankrijk te gaan.

Het restaurantOm ongeveer half 8 maakt Esther Daan en Marjolein wakker want wij staan ook bijna op het punt om te gaan rijden. Uiteindelijk vertrekken we om kwart over 8 richting Dresden in Duitsland Het rijden valt helemaal mee en na de nodige stops komen we om ongeveer half 7 aan op een camping in Colditz. Dit is wel een leuke en simpele camping maar omdat we hadden besloten om vlug naar Tsjechië te gaan gaan we morgen weer rijden. Waar heen is op dit moment nog niet bekend. 

O, ja je kan hier ook op de camping eten in het “restaurant”! Eigenlijk is het gewoon een veredelde snackbar maar omdat we nog steeds geen eten in de wagen hebben toch daar maar een schnitzel genuttigd. Let op; De salade is niet te vreten!

De lelijke eendjes Als wij al zitten bij het “restaurant” komen er ook een aantal Nederlanders die in een lelijk eendje rijden bij ons op het “terras” zitten. Om dat we nogal moe zijn van de reis en dergelijke krijgen we de tweede fles voor ons ieder niet leeg. Na het afrekenen wil Esther nog even naar de wc en voor dat zij daar uit komt hebben de Nederlanders al onze halve flesjes van de tafel gegraaid. Een typisch voorbeeld van Nederlandse zuinigheid!

 

1000 Resterende tekens