Jedburgh abbey, SchotlandDit is de laatste dag op Schotse grond want vandaag reizen we weer af naar de boot. Dus na het ontbijt worden de koffers in de bus geladen en gaan we via Jedburgh naar de grens van Schotland en Engeland.

In Jedburgh is, natuurlijk, ook weer een winkel waar we een stop hebben om de laatste ponden te kunnen uitgeven en daar hebben we dan ook maar een fles whisky, Glen Moray, gekocht. Hierna rijden we naar de restanten van de Jedburgh abbey voor een fotostop.

Nadat we daar allemaal netjes de nodige foto's hebben gemaakt rijden we verder naar de grens waar we weer een fotostop hebben en het de laatste keer is dat we op deze reis op Schotse bodem kunnen staan. Braaf maken we hier weer foto's en lopen wat rond. Na de benen te hebben gestrekt gaan we weer in de bus waarna we in één keer door rijden naar Newcastle om in te schepen. Voor dat we op de boot mogen worden er nog een paar koffers uit de bus getrokken en mogen de eigenaren daar van laten zien dat ze niets mee smokkelen. Daarna lopen we de boot op en zoeken onze hut op waarna we iets gaan drinken, eten, drinken en uiteindelijk onze kooi opzoeken.

Golven van de veerboot.

 

1000 Resterende tekens