Om half 12 waren Esther en ik al klaar om op vakantie te gaan maar de bus zou ons pas om half 3 oppikken in Utrecht dus wat ga je dan doen? Juist om elkaar heen draaien, lunchen, de auto wassen en meer van zulk soort ongein. Eindelijk was het tijd om naar Utrecht te vertrekken en John zou de auto weer mee nemen naar Alphen toe.

Dat was dus voor ons ook gelijk de laatste keer dat wij hem zagen want hij zou de volgende dag aan zijn avontuur beginnen in Frankrijk.

Natuurlijk waren we veel te vroeg in Utrecht en de bus was ook nog eens laat maar uiteindelijk reden we met de bus om kwart voor 3 richting IJmuiden waar we om 5 uur op de boot gingen. Van af dat moment ging alles heel snel want het eten was al om half 6. Dus vlug even de tassen in de hut gezet op dek 6 en daarna de eetzaal gezocht op dek 8.

Na het eten nog even in de hut gekeken, ons stapelbed vast klaargemaakt voor de nacht en daarna over de boot gedwaald, in de bar gehangen, weer gedwaald over de boot en daarna in de nachtclub nog een paar pilsjes gedronken.

Om een uur of 11 gingen we naar de hut om te slapen.

Genieten van de zon onderweg naar Newcastle

1000 Resterende tekens