Buitenkant van het hotel in DrymenLangzaam maar zeker begin ik het toch te leren want pas om half 7 was ik wakker en ben ik even buiten gaan kijken waar het wel heel stil was. Geen auto's die langs razen, geen trein die je in de verte hoort en ook geen vliegtuig te zien of te horen. Nee, alleen maar vogels die geluid maken!Om een uurtje of half 8 Esther opgehaald en voor ons beiden een bak koffie geregeld waarna we gingen ontbijten om 8 uur.

Ook hier was het weer opvallend dat het ontbijt toch een stuk minder uitgebreid was dan wij in een Hollands hotel gewend zijn.

Om 9 uur reden we met de bus naar Aberfoyle waar een winkel was die ook nog geopend was maar voor de rest was er niet veel te beleven. De volgende stop was 5 minuten verder waar we een stukje gingen wandelen om naar een waterval Foto van Loch Katrinete gaan kijken maar die moet worden gevoed door regenwater en dat is hier al een tijdje niet gevallen dus het was maar een mager valletje.

Door gereden naar Loch Katrine waar we met de stoomboot "Sir Walter Scott" over het Loch hebben gevaren. En wat kan je nu nog meer vertellen over een tochtje over een meer? Juist, niets!

Buitenkant van de whiskeystokerij GlengoyneEn als laatste stop vandaag gingen we naar de Glengoyne Distillery om te leren hoe je whiskey maakt en om het te proeven. Nou ben ik al niet echt een voorstander van de smaak van whiskey maar wel leuk om te zien en uitgelegd te krijgen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dus we hebben niets gekocht want we hadden wel de 10 jaar oude whiskey mogen proeven, die wel redelijk voor mij van smaak was, maar niet de 17 jaar oude die juist het lekkerst zou moeten zijn.

1000 Resterende tekens