Vandaag gaan we weer op zoek naar een andere camping want hier hebben we het wel gezien. Het weer is niet veel verbeterd want het mag dan niet meer regenen maar de zon zit achter een dikke wolkendeken. De bedoeling is om een camping te vinden tussen Brno en Zlin zo dat we vanaf die camping uitstapjes kunnen gaan maken. De eerste camping is niets en de tweede al niet veel beter.

Ze hebben wel huisjes maar zien er niet aantrekkelijk uit. Natuurlijk helpt het ook niet, voor die campings, dat het weer niet echt lekker is. Bijna de gehele dag hebben we druilerige regen en dat werkt ook niet mee aan het vakantiegevoel. Omdat we wel tevreden waren over de camping in Jedovnice vorig jaar stel ik voor om daar heen te gaan. Esther vind dat ook wel een goed idee en om even half vier strijken we neer in ons derde huisje.Regendruppels in het meer bij Jednovice Dit is de kleinste die we tot op heden hebben gehad maar we betalen wel de hoofdprijs er voor.

Dat is jammer maar we weten hier wel waar de winkels zijn en waar we lekker kunnen eten. Al lopend naar het restaurant worden we ingehaald door een slak met zijn huisje op zijn rug. En dat is toch geen kleintje! Vanavond slak eten?
Dat gaan we dus niet doen, maar wel iets anders, en vermaken ons de rest van de avond in het huisje.

 

1000 Resterende tekens