Oké, het regent even niet en ik zit voor aan bij de receptie om vijf uur om de laatste foto's en teksten op internet te zetten. Waarom zo vroeg? Nou gewoon omdat ik wakker ben. Rond een uur of zeven ben ik eindelijk klaar en verkleumd dus ga ik maar een stukje wandelen. Onderweg kom ik hout tegen wat ik zou kunnen gebruiken voor een kampvuur want al het hout is al weg in het bos rond de camping.

Om even acht uur ben ik weer terug op de camping en is Esther al wakker en bezig met koffie zetten. We ontbijten en vertrekken dan naar Brno omEen plein in  Brno, Tsjechië daar winkels te gaan bekijken. Esther noemt dat winkelen maar dat is iets wat ik niet ken. Veel bijzonders is er niet te vinden dus om een uur of half één rijden we weer in Jedovnice en blijkt de supermarkt al een paar uur zijn deur te hebben gesloten en pas weer om zeven uur open te gaan op maandag! Oké, we hebben nu geen brood meer en als ontbijt morgenochtend een blik kippensoep op te warmen lijkt ons ook niet echt lekker. Gelukkig heeft de camping ook een winkel en daar dan maar wat brood en pivo gehaald.

We gaan samen ook nog een beetje meer hout sprokkelen zo dat we vanavond een vuurtje hebben waar we warm bij kunnen worden. En dan is het natuurlijk ook nog nodig dat het tot brokken gemaakt word die niet de hele camping verwarmen. Dus de zweetdruppels liepen over mijn rug maar gelukkig ging het daarna weer regenen zo dat ik vlug weer afkoelde.

We zijn lekker wezen eten met als soepje snert en allebei varkensvlees, Esther met paddenstoelen en ik met brokken knoflook. Ik mag vanavond ook van Esther buiten slapen. Nu begint het zonnetje weer te schijnen dus ik stop vlug met typen en ga beginnen aan ons kampvuur!

 

1000 Resterende tekens