De caravan op de laatste camping van dit jaar.De plek waar we op deze camping mochten staan was niet geweldig een de straatlantaarn bij het raam bracht ons beide meerdere malen deze nacht in verwarring. Hij was zo fel dat we ons afvroegen of het al dag was. Nu heeft een straatlantaarn natuurlijk een andere uitstraling dan de zon maar we hoorde ook de regen op het dak van de caravan kletteren dus dan is het licht toch ook wel zo bedompt.

Uiteindelijk stonden we dus voor zevenen samen in de caravan en waren we met het ontbijt bezig. Omdat we geen voortent hadden opgezet en de caravan ook niet helemaal hadden ingericht voor een gezellig avondje waren we al snel klaar en reden deze dag, op de eerste dag na dan, het vroegst weg. En ja, wat zie je dan? Inderdaad spetters op de voorruit en niet veel meer.

Het was wel raar om mee te maken dat hoe dichter we bij Nederland we kwamen het weer ook verbeterde. We kunnen nu dus niet meer zeggen dat het altijd slecht weer is in Nederland want toen we de grens over gingen zagen we toch echt een zonnetje.

Voor de rest is het dan caravan parkeren, praten met de kinderen, en de caravan leeg lopen, wasmachine aanzetten, bedenken wat we eten, afwassen en dan uiteindelijk neer ploffen met een tevreden gevoel over de vakantie die dan toch echt afgelopen is.

1000 Resterende tekens