Gisterenavond zaten we bij het kampvuur en verbaasde ons over het feit dat het zo ongezellig was in Vrchlabi en Harrachov. Helemaal niet datgene wat we gewend zijn van de Tsjechen. Na het ontbijt van vanochtend en de bijkomende dingen gaan we dus ook niet van de camping af maar maken gebruik van deze tijd om dit verhaal netjes te maken, de afwas te doen en de kleding, die vuil was, hangt nu ook te drogen.

's Ochtend lopen we nog wel even over de camping waar we vier jaar geleden gestaan hebben maar ook daar is niets meer te ontdekken van de gezelligheid van toen. Ze hebben zelfs velden gesloten die nog wel gebruikt werden tijdens ons eerste bezoek.

Wij concluderen dan maar dat het niet aan ons ligt maar aan de teruggang van toeristen die hier langs komen. Als we 's middags dan als nog gaan winkelen in Vrchlabi staan de verkopers en verkoopsters over het algemeen verveeld te kijken en verwachten ze ook niet dat ze iets gaan verkopen.

Terug op de camping hebben wet een paar karbonaden mee genomen om van avond te bakken maar omdat het mij wel leuk leek om een pilsje te drinken gingen we naar het terras wat bij de camping hoort. Maar behalve bier hadden ze ook maaltijden en we zijn er ook maar blijven eten. De koffie is nu net klaar dus wij gaan ons opmaken voor een gezellige avond en hebben nog geen idee waar we morgen heen gaan.

In ieder geval weer dichter naar Nederland toe. O ja, we hebben ook geen foto's gemaakt deze dag behalve deze van het avondeten.

Het verrassende lekkere eten van deze dag.

1000 Resterende tekens