We rijden door Plzen, TsjechiëOntspannen en ondertussen geroutineerd zorgen we er voor dat onze magen gevuld worden, lichamen gewassen en alles ingepakt voor vertrek. We rijden zelfs vroeger weg als verwacht richting Karlovy Vary. We hebben ook al een camping uitgekozen met behulp van de kaart en we stellen DomDom daar op in. De rit is in het zonnetje best gezellig en zelfs het rijden door Plzen kan mij niet uit mijn goede humeur krijgen. Onderweg stoppen we bij een mega supermarkt omdat we nog geld nodig hebben maar ook koffie en chips. De rest hebben we nog allemaal. Dan zien we ook nog gebakjes staan en Esther is helemaal gecharmeerd van iets in de vorm van een zwaan. Zelf ben ik niet zo kunstzinnig en neem iets wat lijkt op een grote aardappel. Dit eten we op onder het genot van zelf gezette koffie op de parkeerplaats van de supermarkt.

We rijden lekker verder over een weg die maar 1 kleur asfalt heeft en schieten lekker op tot dat DomDom aangeeft dat we moeten afslaan om de kortste weg te nemen. We zien dus weer meerdere kleuren asfalt en rijden ineens een stuk langzamer maar het uitzicht word ook gelijk stukken beter.

Daar genieten we dus van en op een gegeven moment heb ik de caravan achteruit een weiland ingereden waarna we gewoon even hebben staan te genieten van het uitzicht. Natuurlijk hebben we daar ook een foto van gemaakt maar daar zie je nooit op wat wij zien en beleven. We rijden weer door en staan een tien minuten later op een camping die boven op een heuvel staat maar waar omheen niets te doen is of je moet willen gaan vliegen of houden van tennis. Aangezien de auto met caravan niet in de vliegtuigjes passen en ik van Esther toch niet mag gaan kijken naar de dames in korte tennisrokjes zijn we maar verder gereden.

En zo zijn we dus op camping Na Spici terecht gekomen waar we twee jaar gelden ook stonden toen we in Karlstad Bad gingen kijken. Er is niets verandert en het restaurant trekt me nog steeds niet maar de camping ligt bijna aan een beekje en is gewoon mooi. Ook hier zijn we weer de enige maar dat zijn we ondertussen wel gewend. We zetten de caravan neer en maken alles weer in orde waarna we even naar de winkel lopen want ik was nog vergeten om sigaretten te kopen en Esther had ineens last van een lopende neus en ze zocht papier om hem vast te houden. Zo een raar gezicht zo zonder neus toch. Hierna gaan we naar het beekje en zitten met onze voeten in het water terwijl de vissen ze schoon proberen te eten.

De rest van de dag besteed aan niets doen en het verbeteren daar van tot het weer tijd is om naar bed te gaan.

1000 Resterende tekens