Een beekjeZo als gebruikelijk weten we niet zo goed meer wat te doen zo aan het eind van de vakantie want alle leuke dingen hebben we al gedaan. Dus nu gaan we na het ontbijt en de afwas maar weer naar de bakker om een gebakje voor bij de koffie te halen en daar genieten we natuurlijk wel van.

Statig gebouw in vervalMaar we weten eigenlijk niet meer goed wat te doen. Gisteren hebben we wel gezien dat er een parkje moet zijn waar in de rotsen Sneeuwwitje en de zeven dwergen in zijn uitgebeiteld en daar gaan we vandaag naar op zoek. We weten waar het ongeveer moet zijn maar kunnen het niet vinden en draaien daarom maar op een parkeerplaats om een stukje te gaan wandelen.

RotsenMaar dat heeft het ook niet helemaal want die rotsen hebben we gisteren ook eigenlijk al gezien en weer een statig gebouw zien wat aan het vervallen is is ook iets wat we al meerdere keren hebben gezien. Aan het begin van de vakantie is dat nog wel leuk maar nu is het niet meer zo bijzonder.

BasaltrotsenWe vragen aan de TomTom of er toevallig nog een museum in de buurt is en zo rijden we naar Nový Bor. Daar wil TomTom dat ik afgesloten wegen in draai en uiteindelijk komen we toch bij het museum aan wat dicht blijkt te zitten. Dan maar een ander museum en ineens zien we de Panská skála oftewel de basalt rotsen wat ook een bezienswaardigheid zou moeten zijn maar het in mijn ogen ook niet is. Wel leuk maar meer niet.

BasaltrotsenToch is het pas na drieën als we weer bij het huisje zijn en we hebben nog niet geluncht. Dus in de kantine halen we bier en lángos waarna ik ga zwemmen. Hierna lopen we weer terug naar het huisje en eten we dr druiven op die gevolgd worden door weer twee bier en een zak chips. Dan vinden we het tijd om te gaan eten  en lopen we in de richting van een pizzeria.

MeertjeDaar aangekomen blijkt deze zich op een camping te bevinden en er is zoveel rumoer dat we besluiten om toch maar weer verder te kijken. Dus op weg naar het restaurant waar we al eens hadden gegeten deze week. Onderweg komen we nog langs een andere camping met ook een restaurant maar die heeft het ook niet. Dus om even half zeven krijgen we weer twee bier aangereikt en zoeken we iets uit op de kaart.

Dat smaakt weer heel goed en we zijn blij dat die pizza toch niets werd. We hebben wel een opgeblazen gevoel als we weer terug lopen naar de camping maar dat is eigenlijk ook niet raar als je bedenkt wat we binnen vier uur even naar binnen werken.

Hierna is het weer koffie zetten en ons opmaken voor het slapen gaan. Morgen rijden we naar Cheb om daar de twee laatste nachten op Tsjechisch grondgebied door te brengen. Dus tot morgen, als we internet hebben, of zondag want dan zijn we weer thuis.

 

1000 Resterende tekens