Dit keer is het half zeven als ik uit het huisje kom en ik bedenk dat ik nog wel een paar uur heb voordat Esther wakker word of het aangenaam vindt om gewekt te worden. Dus ik pak mijn sokken en gympen en trek deze aan en loop naar de uitgang van de camping. Terwijl ik met mijn gympen bezig was voelde ik al wat water uit de hemel komen maar voor dat ik van de camping af was werd het me duidelijk dat ik maar niet moest gaan wandelen. Dus maar gaan zitten lezen maar na een uur was ik dusdanig verkleumd dat ik maar weer terug naar binnen ben gegaan. Omdat er dan toch niets te doen is ben ik maar weer naast Esther gekropen en nu komen we om half tien weer uit het huisje. Het regent dan nog steeds!

Theepot met kopjeWe ontbijten op het gemakkie net als alle andere dingen die moeten gebeuren en weten om twaalf uur niets meer te doen en het regent nog steeds. Dan maar alleen naar de supermarkt om eten en drinken te halen is het besluit. Als we bij de Tesco zijn is het droog en we gaan dan toch even in het centrum kijken. Veel is er niet te zien maar een terras met thee bevalt wel net als de Turkse pizza.

Houten brug.We kopen ons eten en drinken en rijden weer terug naar de camping. Daar regent het weer en we besluiten om maar een rondje te gaan rijden. We zien ineens steeds meer pensions en hotels opduiken en het word steeds toeristischer. Op de terugweg stoppen we even bij een brug en als we dan weer verder rijden besluiten  we om morgen maar uit dit gebied te gaan en iets meer naar het midden van Tsjechië te rijden.

Als we nu op de camping aankomen is het droog en we zien de zon niet maar voelen hem wel. Na twee pivo's word het tijd om eten te gaan maken wat nog redelijk lukt ook. Ondertussen heeft Esther al koffie gezet wat de maaltijd lekker afsluit.

Daarna is het tijd voor de afwas, meer koffie en alle ander dingen die we doen voor dat we gaan slapen. Morgen gaan we richting Orlik.

 

1000 Resterende tekens