Mistig wereldToen we vanochtend wakker werden was het wel een heel klein wereldje maar gelukkig werd het steeds lichter. We hebben rustig ons ontbijt gemaakt en opgegeten en het verhaaltje van gisteren op internet gezet. Valt het trouwens op dat er minder spel en stijlfouten er in staan? Dat komt door dat Esther eerst controleert wat ik heb getypt voor dat ik het op internet mag zetten.

Na dat dit allemaal gebeurd is pakken we de fiets en net buiten de camping besluiten we om een route te gaan volgen van 17 km. Dat gaat weer over de steentjes die ze ook al hadden in Tsjechië en de rest van het pad lijkt daar ook wel op. We komen een paar "oerossen" tegen en een koe met twee kalfjes. Daarna is er een helling en als we daar boven aan zijn zien we alleen nog maar een stipje wat de witte koe moest zijn. In een boom hangen dingen waar door ik aan Kim moest denken. Eigenlijk raar dat ik veel meer dingen heb waar door ik moet denken aan Kim en er maar een paar zijn waar door ik moet denken aan één van de anderen. (toevoeging van Esther; Kim was de koploper met een hoop dingen, dus daar relateer je makkelijker aan terug met herinneringen.)

Boven aan de helling gaan we zitten lunchen en het blijkt dat we al een uur onderweg zijn en al 6 kilometer hebben afgelegd. Nog maar 11 te gaan dus wat nog twee uur zou moeten gaan duren dan. Maar het volgende gedeelte gaat over asfalt en dat rijdt een stuk makkelijker. Dat doen we dus 500 meter en dan mogen we weer een helling op waar we echt alleen maar lopend tegen opkomen. We zijn er ondertussen wel achter dat fietsen leuk is maar dat we wel betere wandelschoenen mee hadden moeten nemen.

Dus we gaan niet verder met deze tocht en gaan via het asfalt naar Eschwege. En daar worden we verrast door de gebouwen die we tegen komen. Dus we drinken een sloot koffie (in Nederland zouden dat drie kopjes per persoon geweest zijn) met een gebakje en kijken rustig rond. Hierna naar de camping toe gefietst waar we de auto pakken om eten voor vanavond en morgen te halen.

Voor vanavond schnitzels, sla en gekookte aardappelen. Morgen gewoon brood, komkommer en sinaasappelsap en al het andere wat we onderweg tegen komen. Wat mij betreft is dit ook het laatste verhaaltje van deze vakantie want morgen verloopt zo als iedere andere laatste dag van onze vakanties. Snelweg, bakkie doen onderweg, thuis komen, uitpakken en de wasmachine aan zetten. Dus wat mij betreft tot het volgende blog bericht.

1000 Resterende tekens