Kleine tunnelIn de titel van het stukje van gisteren stond ook soep maar ik ben helemaal vergeten om iets te typen wat daar mee te maken heeft. Voor het geval dat er toch nog iemand is die heel graag wilt weten waar het over ging volgt hier het verslag;
We hebben het blik soep wat we al een aantal jaren van camping naar camping mee nemen open gemaakt, opgewarmd en opgegeten. 

En ik ben natuurlijk vergeten om Manon, Richard en Dennis te feliciteren met hun verjaardag. Bij deze dan alsnog, gefeliciteerd.

Zo nu weer terug naar het verhaal van vandaag wat zich het vlugst laat omschrijven als saai. Dus ik kan weer heel ernstig gaan nadenken over wat ik allemaal kan gaan typen maar er komt toch niets bijzonders naar boven. Wacht, we hebben in de file gestaan! En we hebben naast een vrachtwagen geparkeerd!
Nou dat zijn toch wel spectaculaire dingen waarbij een tunnel inrijden ook beslist hoort.

Omdat wij de TomTom hebben ingesteld op de kortste weg in plaats van de snelste weg gaan we met enige regelmaat van de snelweg af waar door we gelukkig wel iets meer zien dan strepen op een weg. Nu waren we ook weer van de snelweg afgestuurd om binnen door naar Kassel te rijden. Alleen zijn er ook in Duitsland wegwerkzaamheden zonder duidelijke omleidingsborden dus ineens zat Esther weer met een kaart op haar schoot. Omdat het ondertussen al een uur of drie was gingen we op zoek naar een camping en nu staan we in Eschwege.

Veel is er niet te doen maar we staan wel weer bij een meertje. Alleen jammer dat de elektra kast zo ver weg is van de tent want daarom moesten we weer in de auto op zoek naar een verlengsnoer. Gelukkig snel gevonden zo dat we weer terug naar de camping konden om lekker te gaan zitten, eten te maken en koffie te zetten. Dat laatste ook opdrinken en gebak er bij eten zo dat we nog een beetje vieren dat we al een paar jaar getrouwd waren.

Morgen maar eens op de fiets kijken of er nog meer te beleven valt in deze omgeving.

1000 Resterende tekens