GraftombeOmdat Cheb maar op twee of drie kilometer afstand is stel ik voor om te gaan wandelen wat Esther ook wel een goed idee vindt. Omdat we denken dat er ook niet zo veel te doen is proberen we ook zo veel mogelijk te treuzelen want normaal gesproken zijn we al om half tien klaar om iets te gaan doen. Het lukt ons om het wandelen naar Cheb uit te stellen tot half elf.

Aan de rand van Cheb komen we een kasteel tegen wat we ingaan en daar alles bekijken. Volgens de beschrijving is dit het mooiste kasteel van Tsjechië maar wij zijn na het bekijken van alles het er over eens dat dat niet waar is maar dat het wel het mooiste kasteel van Cheb is. Het enige echte bijzondere was de trap met halve en ongelijke treden. Voor de rest gewoon de nodige trappen, martelwerktuigen, wapens en natuurlijk het uitzicht over de stad.

Dan maar verder het centrum in waar we verbaasd zijn over hoe het er uit ziet. En omschrijven van iets wat wij mooi vinden is heel moeilijk vind ik dus laten de foto's het maar proberen.

Maar ondanks de mooie gebouwen zijn we wel vlug klaar met rondkijken want dit is niet de eerste keer dat we zo iets zien. We besluiten om een terrasje op te zoeken om lekker te gaan zitten etenwat ook goed lukt.

Hierna gaan we weer terug naar de camping waar we niets anders doen dan de vermoeide toerist uit beelden. Dus drinken en luieren. Morgen gaan we een stuk Duitsland in.

1000 Resterende tekens