ZwemmenGisteren zijn we na het plaatsen van mijn verhaaltje naar het meertje gelopen en ben ik ook even wezen zwemmen. Maar het was niet zo zonnig en binnen een uur liepen we weer terug naar de camping. En ja wat ga je dan doen? Juist helemaal niets en als ik iets vervelend vind dan is het niets doen. Dus zijn we maar even weer naar het meer gelopen want daar konden we ook langoše kopen. Dat is voor diegene die het niet kennen een stuk bladerdeeg dat gebakken word in de knoflookolie en bedekt met tomatensiroop en kaas. Meer is het niet maar je stinkt wel een week uit je b..! Daarbij hoort natuurlijk bier maar jammerlijk genoeg in plastic glazen.

Schuilen voor de regenTerwijl we aan het eten zijn begint het te spetteren en dat word al vlug dikke druppels. Wij wachten nog even af en als het weer spettert lopen we weer terug naar de camping. Het spetteren houdt soms even op maar voordat we de stoelen buiten de tent kunnen zetten begint het weer. Dus we gaan maar bij de gemeenschappelijke keuken zitten. En terwijl de regen op het dak tikt, en die van de panda, begin ik aan het eten koken.

Na dat verorbert te hebben wassen we af en maken we koffie dat we opdrinken in de dichte tent. Vandaag is het eerder donker dan de rest van de week en het is ook heel stil op de camping. We liggen er dus ook vroeg in.

1000 Resterende tekens