Omdat ik nog al wat keren ben gewisseld van werkgever heb ik ook meerdere pensioenverstrekkers. De ene geeft, bruto, 7 euro per jaar en de andere iets meer. In totaal waren er wel een stuk of 10 organisaties die mij na het behalen van de AOW gerechtigde leeftijd zouden gaan betalen. Om dat ik dat toch wel een beetje veel begon te vinden heb ik aan de pensioenverstrekker van Zeeman gevraagd of zij ook niet al die kleine pensioentjes er bij wilden hebben.

En ja, dat wilden ze wel dus ik de aanvragen gedaan en ik dacht dat alles wel in orde zou komen maar dat is niet helemaal waar want sommige pensioenfondsen hadden niet genoeg vermogen om mijn kleine beetje over te kunnen hevelen. En toen kwam ik er ook nog eens achter dat één van de pensioenverstrekkers waar ik al een beetje recht had opgebouwd weer diegene zou worden waarnaar geld word over gemaakt maar dan via Smit Riooltechniek.

Dus ik geef aan dat die niet overgeheveld hoeft te worden en omdat ik er toch mee bezig was ook even gekeken wat ik nu krijg als ik dan eindelijk van mijn AOW mag gaan genieten. Maar behalve 65 en 67 jaar stond er nu ook 68 jaar tussen de resultaten! Dus ik naar die beroemde website toe en ik vul mijn geboortedatum in en .... ik moet nu wachten tot dat ik 68 jaar voor dat ik AOW krijg!

Ben ik nog steeds een beetje verdrietig van.