Gisteren wist ik het zeker, ik moet ander werk hebben! En ook vandaag ben ik daar ook nog van overtuigd dus ben ik nu op zoek naar iets anders dan magazijnwerk.

Om deze beslissing te vieren ben ik gisteren lekker uit eten geweest met Esther en heb ik mijn mogelijkheden met haar besproken. Wat ik heel graag doe is mensen helpen op alle manieren die ik beheers.

Dat kan dus zijn door een lekkende kraan te herstellen met een leertje, een klemmende deur af te schaven, een kamer te behangen en een lamp vervangen.

Maar behalve die lekkende kraan kan ik ook een nieuwe leiding aanleggen met daar aan vast, bijvoorbeeld, een buitenkraan en in plaats van een klemmende af te schaven kan ik ook een nieuwe afhangen en eventueel ook maken. Maar die lamp kan ik ook ergens anders ophangen door een nieuwe elektra aansluiting te maken. Laminaat leggen of een tegelvloer lijmen en invoegen behoort ook tot de mogelijkheid. En zo kan ik natuurlijk ook een tuin onderhouden en een schutting plaatsen.

Waar het dus eigenlijk op neer komt is dat ik handig ben met mijn handen en mensen wil helpen en dan lijkt het mij dat ik een baantje zoek als huismeester of conciërge. Maar wat voor diploma’s heb ik daar voor nodig en heb ik die ook wel echt nodig?

Met een computer kan ik ook aardig overweg en Word en Exell hebben nog wel geheimen voor mij maar dat zijn er niet zo heel veel. Weet ook nog wel iets af van html en css dus ik kan ook nog mensen helpen met het uiterlijk van hun website.

Maar het is ook mogelijk dat ik mij inkoop bij een klussenbedrijf als die maar zorgen voor het werk en de betaling want ik ben zo commercieel als een goede fee.

Als ik iets gratis kan doen vind ik dat leuker dan dat ik er geld voor vraag of krijg. Maar ja, de supermarkt is niet zo aardig dat die mij het brood ook gratis geeft dus ik heb toch wel geld nodig. Nu ben ik heel blij met Esther want door haar inkomen is het voor mij ook mogelijk om voor het minimumloon te gaan werken.

Als het maar werk is waar ik mij beter bij voel en dat betere gevoel krijg ik door het idee te hebben dat ik mensen help.

Weet jij het juiste baantje voor mij?

Mijn volledige arbeidsverleden kan je hier op deze website vinden bij Curriculum Vitae en als je het graag iets beknopter wilt lezen op papier kan je hier de pdf downloaden.

Reageren?

Dat kan hier onder.

1000 Resterende tekens