Een versierde kraan naast het MAS te Antwerpen oftewel een kunstkraan

Na het gebruikelijke ochtendritueel, zonder Japanners, zijn we eerst in de stadsfeestzaal geweest waarna we naar de MAS zijn gedwaald. Dit lekker binnen door de stad waar door we iets meer zagen van de mensen en hun leefwijze. Niet heel verschillend als die van ons maar je blijft over de bonbonwinkels struikelen.

Nadat we de tien verdiepingen van het MAS hadden bekeken zijn we langs de Schelde gaan lopen waar we in Het Steen landen voor een bak koffie. Hierna weer de stad in gedwaald en komen nu langs boetiekjes en fanwinkels. Al met al wel leuk om te doen en te bekijken. Natuurlijk zijn er ook weer de nodige gevels te bewonderen en word daar ook zo nu en dan een foto van gemaakt.

Na het avondeten gaan we naar de bioscoop en daarom zit ik nu al te typen. Morgen weer naar huis en dan is deze, laatste, vakantie van dit jaar weer afgelopen!

Antwerpen gezien vanaf het dak van de MASZo als al eerder deze dag verteld, getypt, zijn we vanavond naar de bioscoop geweest. Om precies te zijn naar de film Brave. We hebben gelachen om deze film en het verhaal heeft iets weg van Brother Bear!

Daarna nog even wat bier weg gewerkt op een terras en nu de laatste wijn en chips op maken en ons opmaken voor een ontbijt met, ongeveer, 65 jonge meiden!


Het was best gezellig met al die jonge dames die in ieder geval minder herrie maakten dan hun voorgangers. Na het ontbijt zijn we met de tram naar de auto gegaan waarna we de rit naar huis zonder bijzonderheden aflegde.
Weer een vakantie om Jammer dat we weer naar huis moeten.

 

1000 Resterende tekens