Saaie snelweg waar we over heen rijden.Zaterdagochtend vertrokken we om even acht uur richting Ron in Frankrijk en dat is één lange snelweg naar het zuiden. Niets dan saaie en vervelend asfalt tot we in de buurt van Parijs kwamen.

Nu ben ik gewend dat als je in een file staat de motors tussen de auto's door rijden maar in Frankrijk doen ze dat ook als je ruim honderd per uur rijdt. En ze zijn ook nog beledigd ook als je ze niet vlug genoeg ruimte geeft zo als we merkten toen een motorbestuurder vond dat hij gesneden werd terwijl hij probeerde in te halen binnen door omdat ik op de buitenste baan reed.

Esther schrok zich eigen een hoedje, die haar overigens niet leuk stond en we ook in de eerste de beste vuilnisbak hebben gegooid, toen de bestuurder van de motor de buitenspiegel aan haar kant een klap gaf!

Om hier van bij te komen maar gestopt bij een benzinestation en de auto verwend met verse benzine en ons beiden met koffie. Het enige probleem wat we daar hadden was dat van ons beiden de bankpassen niet werden geaccepteerd en ook niet bij de pinautomaat om daar dan contant geld uit te halen. Gelukkig hadden we nog genoeg contant geld om de benzine en koffie te betalen en konden we bij het volgende benzinestation wel gewoon geld pinnen.

Na dat we Ron hadden gesmst reden we natuurlijk een file in en deden we één uur over 5 kilometer waar door ineens onze hele planning in de soep liep. Maar wel tijd nu om een bloemetje te plukken. Dus in plaats van rustig rijden moest ik voor mijn gevoel het gaspedaal induwen en zorgen dat we op tijd voor het eten aan kwamen. En dat lukte ook nog als we maar aan Ron het goede adres hadden gevraagd. Maar waar wij zijn boerderijtje zochten waren mensen die ons vertelde waar we de goede boerderij konden vinden en even later was het hallo zeggen en kletsen. Na het eten nog even verder gekletst tot een uur of tien waarna we met zijn alle ons bed opzochten.

Zondagochtend eerst ontbeten en de hele boerderij en omliggend land en boom verkend, koffie drinken en kletsen, wandelen in een natuurgebied en kletsenEen stoommachine, door een dorpje heen wandelen en kletsen, terug naar de boerderij en kletsen, naar een andere boerderij wandelen en kletsen, eten op de andere boerderij (lekker) en kletsen tot we het kletsen eindelijk allemaal zat waren en we maar naar ons bed gingen.

Vanochtend op tijd uit bed omdat Ron en Guillaume om acht uur weg moesten en we hun dan niet meer zouden zien.We rijden en proberen Parijs te vermijden maar rijden het nu echt in maar er gelukkig weer uit ook. Rond een uur of zes rijden we Antwerpen in waarna we al vlug het hotel vinden. Hier eerst even rustig gegeten waarna we een klein stukje door Antwerpen hebben gewandeld en we nu aan het ontspannen zijn op onze kamer. Geen idee wat we morgen precies gaan doen maar dat probeer ik 's avonds weer te laten weten via deze site.

 

1000 Resterende tekens