Afgelopen zaterdag werd ik weer keurig netjes wakker om zes uur en kon het wachten gaan beginnen. Eerst op Esther zodat we de vouwwagen open konden klappen om alle spullen er in te zetten. Toen we de wagen open geklapt hadden bleek er ook iets gebroken te zijn en moest ik wachten tot dat de kampeerwinkel open was. Daarna was het weer wachten tot dat ik naar de kapper kon en wachten op de cassiere van de supermarkt om de boodschappen af te rekenen. En het laatste wachten was op de winkelbediende van de tweede kampeerwinkel om te vragen of zij wel het juiste onderdeel hadden.

Terwijl ik nog aan het typen ben wat we allemaal niet hebben beleefd tijdens de lange rit hier naar toe en het feit dat we ook nog moesten fietsen om een radio te kopen komen Marjolein, Mark een de kinderen het veld oplopen. Omdat ik me vlug verveel neem ik Dylan en Lieke mee naar het strandje zodat Esther kan bijkletsen en eventueel vast aan de lunch kan beginnen. Als ik weer terug kom lopen blijken Daan, Ashley en hun kinderen ook aanwezig te zijn.

Dus met ze allen lunchen en wachten tot dat de laatste vijf op het park aankomen.

Na een lekker ontbijtje stappen we op de fiets en gaan richting Harskamp waar een vlindertuin is. We nemen natuurlijk niet de snelste weg want anders word het wel een heel kort uitje. Via een zandpad rijden we langs een kippenboerderij waarna we langs de kant van de weg onze bammetjes opeten. Hierna is het nog een klein stukje naar de vlindertuin waar we, hoe verrassend, de nodige vlinders tegen komen.

Als eerst een grote blauwe maar ook poppen en

Vanochtend, toen ik net wakker was, ging ik op onderzoek uit wat de leukste route zou zijn om met de kleinkinderen te gaan wandelen. Dus ik loop keurig netjes via de in/uitgang van het park af en ga rechts af. Daar zie ik al vlug de heide met een mooie zandvlakte. Loop er even op maar ga al vlug weer terug naar het pad wat langs het hek van de camping loopt. Hier staan ook twee houtblokken tegen het hek aan en aan de andere kant zie ik een steile helling. Dus tegen de helling op wat wel lukt maar niet zo makkelijk gaat wat ook geld voor het klimmen over het hek naar de camping toe. Omdat ik u toch vlak bij het huisje van John ben kijk ik even of hij al buiten zit maar de luilak is nog niet eens wakker. En het is al half zeven!