Na een lekker ontbijtje stappen we op de fiets en gaan richting Harskamp waar een vlindertuin is. We nemen natuurlijk niet de snelste weg want anders word het wel een heel kort uitje. Via een zandpad rijden we langs een kippenboerderij waarna we langs de kant van de weg onze bammetjes opeten. Hierna is het nog een klein stukje naar de vlindertuin waar we, hoe verrassend, de nodige vlinders tegen komen.

Als eerst een grote blauwe maar ook poppen en

natuurlijk ook rupsen. Hierna een aantal vlinders waarna we in een veld komen met heel veel bloemen maar heel weinig vlinders. Wel staat in het veld een bijenkastDenny is ingraven maar ook die zien we niet. We fietsen terug via Harskamp zelf want daar zit een grote supermarkt waar we onze boodschappen doen. 

Op de camping aangekomen blijkt Denny het gewillige slachtoffer te zijn om ingegraven te worden en zitten wij met ze allen dat te bekijken vanaf het terras met de nodige versnaperingen. Al met al is het een gezellige bende. Maar ook daar komt weer een eind aan want de nodige magen beginnen te knorren en iedereen gaat in de richting van zijn huisje om dat knorren tegen te gaan.

Na het eten komen Kim en Denny langs want ze willen badmintonnen. Als zij daar mee bezig zijn komt John ook langs en even later zitten we met ze allen bij Kim’s huisje een spelletje te spelen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1000 Resterende tekens