Terwijl ik nog aan het typen ben wat we allemaal niet hebben beleefd tijdens de lange rit hier naar toe en het feit dat we ook nog moesten fietsen om een radio te kopen komen Marjolein, Mark een de kinderen het veld oplopen. Omdat ik me vlug verveel neem ik Dylan en Lieke mee naar het strandje zodat Esther kan bijkletsen en eventueel vast aan de lunch kan beginnen. Als ik weer terug kom lopen blijken Daan, Ashley en hun kinderen ook aanwezig te zijn.

Dus met ze allen lunchen en wachten tot dat de laatste vijf op het park aankomen.

Dat is rond een uurtje of twee waarbij John en Rachelle de mazzel hebben dat ze ook gelijk in hun huisje kunnen. De rest moet wachten tot na drieën voordat ze een sleutel krijgen. Al vlug is iedereen geïnstalleerd en zitten we even later allemaal in de zon te kijken naar een stel kinderen die zich vermaken met zand en water.

Koop stiekem nog een paar waterpistolen het watergevechtwaarna het helemaal raak is met elkaar nat maken. Om even vijf uur gaat iedereen naar zijn huisje, caravan of vouwwagen om zich om te kleden want deze eerste dag kookt Moe en daar maakt ze zich simpel van af door ons allemaal mee te nemen naar een restaurant met een lopend buffet wat wel weer vast staat. Daar hebben we gezellig met elkaar gegeten waarna we weer terug gaan naar de camping en voor ons, Esther en ik, weer het avondritueel begint.

’s Avonds komt John en Rachelle bij ons langs en we raken in gesprek waardoor we ineens een hele avond bij elkaar waren. Daarna maar vlug naar bed gegaan.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1000 Resterende tekens