Tijdens mijn wandeling om de Zegerplas heen naar de supermarkt bedacht ik mijzelf dat ik toch eigenlijk wel een hele goede week achter de rug heb.

Op maandag en dinsdag heerlijk aan het rondrijden geweest en ook nog een paar mensen blij gemaakt met het verwijderen van een T-shirt, ontdekken van een afdichting door purschuim in de leiding, dot haar uit een doucheputje halen, en de nodige keukens en douches ontstopt door de leidingen met een frees te reinigen.

Op woensdag was het niet zo druk dus heb ik de bus waar ik in mag rijden kunnen opruimen en opnieuw inrichten. Die ziet er nu keurig netjes uit aan de binnenkant en buitenkant. In de cabine ruikt het zelfs naar madeliefjes.

Op donderdag lekker met Esther aan het fietsen geweest naar Leiden waar we hebben geluncht en even hebben gekeken bij John. De dag hebben we afgesloten met een diner bij Koeien en Kaas en dat was zijn geld meer dan waard. Esther vond zelfs het rundvlees lekker!

En afgelopen vrijdag weer de diverse regenwaterafvoeren gefreesd en één toiletleiding gefreesd. Ook uit een toilet een toiletblokhouder gehaald en uit het laatste toilet van deze week zelfs een leesbril. Jammerlijk genoeg was deze gebroken en miste hij een glas anders had ik hem zelf kunnen gebruiken. Wat wel vervelend was was dat de bewoner wel heel laat had gebeld en de pot vol stond met dikke beer. Klik hier als je daar een foto van wilt zien!

Goh, wat ben ik blij dat ik aan het werk ben bij Smit Riooltechniek (klein beetje reclame knipoog) en de vrijheid heb gekregen om zelfstandig te werken.