Nadat ik weer 2 weken heb gewacht op een antwoord van onze burgemeester, zie mijn eerdere bericht, heb ik op 20 mei 2024 deze email verstuurd en ik kreeg binnen 10 minuten een telefoontje van de heer van As die mij mededeelde dat de volgende ochtend er een vergadering zou zijn en hij hiervan een punt zou maken en er bij de heer Breeuwsma er op zou aandringen dat er actie werd ondernomen. Dat telefoontje gaf mij moed en vertrouwen dat er nu echt iets aan gedaan zou worden.

En ja, op 22 mei krijg ik al een e-mail waarin staat dat mijn bericht in goede orde is ontvangen en dat wethouder Breeuwsma er binnenkort bij mij erop terug komt hoe dit nu heeft kunnen gebeuren. Nou daar wacht in nu nog steeds op maar ik heb in de tussentijd, op 22 mei, wel een e-mail gekregen waarin de verontschuldigen worden aangeboden voor het late beantwoorden van de e-mail maar er staat ook in dat de riolering alsnog goed is aangelegd.

Graag wil ik hier antwoorden op deze e-mail want daarin word aangegeven dat de leiding is vervangen vanaf de erfgrens maar er zijn geen tekenen in de stoep van dat deze is opengebroken. En ja, die zal nu natuurlijk ook niet meer zien maar een paar dagen na het versturen van de allereerste e-mail ben ik weer langs de Karbonkelstraat gelopen.

Ondertussen zijn we nu bijna 2 maanden verder na het versturen van de 1ste e-mail en heb ik dus al twee antwoorden gekregen maar niemand durft iets te zeggen over de verkeersregels op de rotonde van de Veldbloemweg, Burgemeester Bruins Slotsingel en Saffierstraat en de bijbehorende straten.

Hierbij bewijzen de bestuurders van deze gemeente, op de heer van As na, maar weer dat ze inderdaad niets met een gewone burger te maken willen hebben!

Gravatar
Arjan
Wethouder Breeuwsma
Eerlijkheid gebied mij om te vertellen dat de wethouder Breeuwsma, die volgens wethouder van As over deze problematiek gaat, woensdag 5 juli 2024 om, ongeveer, half elf heeft gebeld naar ons. Op dat moment was niemand thuis en heeft hij het antwoordapparaa t ingesproken met de mededeling dat hij later terug belt.
0

1000 Resterende tekens