Verleden jaar hadden we bedacht dat we nu toch eens iets meer zon wilden zien tijdens de vakantie. Dus thuis aangekomen eens rustig op zoek waar we dan heen wilden en ons oog viel op Kroatie. Mooi natuurschoon en misschien zouden we zelfs naar de kust gaan. De plannen werden verder uitgebreid en we zouden via Slovenie gaan want in een heel ver verleden was ik daar al eens geweest. We werden steeds enthousiaster en hadden er echt zin in!

Inderdaad, hadden want afgelopen maandag kreeg Esther te horen dat haar werkgever niet meer verder met haar wilden. En dat na tien jaar. In die jaren, en zeker de laatste maanden, liep ze het vuur uit haar sloffen om de winkel,waar ze op dat moment werkte, ook goed te laten draaien. Van alle verhalen die zij vertelde thuis over klanten, managers en collega's kan ik een hele boekenreeks van maken. 

Hier in huis was er dus eerst een stemming van ongeloof wat gevolgd werd door boosheid. Nu zijn we beide niet van die figuren om dan maar af te wachten wat er dan gaat gebeuren dus op dinsdag was ze "vrolijk" aan het solliciteren. Woensdag een officieel sollicitatiegesprek en afgelopen vrijdag heeft ze haar eerste contract getekend.

Ze gaat meer verdienen, ook meer dan mij, en krijgt ook een auto. Hebben we in dit twee persoons huishouden drie auto's voor de deur. Daarbij iedere week van vrijdag tot zondag vrij en hebben wij weer wat meer tijd voor elkaar. Dus alleen maar een win/win situatie voor ons!

Maar de drukste periode bij haar nieuwe werkgever is precies die drie weken dat wij op vakantie wilden gaan. Dus geen drie weken op vakantie dit jaar maar een weekeindje naar Vlissingen of zo. 

Of ik koop een nieuwe stereo tuner/versterker met boxen smiley knipoog