Voor diegene die wel hebben gevolgd dat we bezig waren met het experimenteren met eten laten we hier een paar foto's zien.De warme gerechten

Hier staat hartige hutspottaart, zuurkool met chorizo en rostï, hachee met aardappelen en rode kool, boerenkool met blauwaderkaas, hartige andijvietaart en koolraap met kerrie. Een warm gerecht wat niet op de foto staat is spruiten met sambal.

De koude hoek

Een makreel salade en rode bietjes salade met hazelnoten. De stoofpeertjes staan in de buurt van de spruiten en dus ook niet op een foto.

Het buffet is geopend

En dan komt het grote moment! De gasten gaan kijken en beoordelen of het er lekker uit ziet. En we hebben van iedereen complimenten gekregen over de smaak van de gerechten.

Het nagerecht, oftewel de toetjes

Esther was helemaal los gegaan met het bedenken van toetjes en had voor een ieder een bekertje met saroma pudding, ijs en een appelroosje. Op de, dertig, puddingkjes moest nog wel slagroom waarbij Kim en Marjolein hielpen.

Esther en ik hebben een topavond gehad en zijn nu al begonnen met te bedenken wat we volgend jaar op kerstavond willen gaan serveren.