gestaag verder met de hal. Zo als jullie hebben kunnen zien heb ik een doorgeefluik gemaakt van de hal naar de kamer maar dat was omdat ik graag op deze manier mijn schakelaars zie. Nu had ik nog een achterstallig klusje namelijk uitzoeken welk stopcontact en lamp op welke elektragroep zit. Toen we hier kwamen wonen heb ik een mooie nieuwe stoppenkast gekocht en deze met hulp van Denny geplaatst. Meterkast met zeven groepenDaar zitten zes groepen in maar alleen van groep zes wist ik wat daar op stond.

Dus de groepen 1, 2 en 3 waren vlug uitgezocht. Groep 4 duurde iets langer maar groep 5 kon ik nergens vinden. Samen met Esther nog een keer alle stopcontacten en lichtschakelaars gecontroleerd maar de draden van groep 5 gingen wel de muur in maar kwamen nergens er uit.

Esther was naar haar werk toe en ik bleef toch maar zoeken naar die draden voor de 5de groep. En ik heb hem gevonden! Er zit een doos boven de trap naar de zolder waarin ik draden vond en toen ik die aansloot op een lamp kon ik vanuit de meterkast het licht aanzetten lachen

Dat kwam mooi uit want nu kan ik de lelijke kabelgoot, waar door de kabel van de zonepanelen loopt, uit mijn trapgat halen. En als die er dan weer uit is kan ik verder gaan met het glad maken van de muur want die moet natuurlijk wel strak zijn. En omdat er ook een internetkabel overnieuw een stekkertje nodig heeft, iets wat ik niet kan en de hulp van Denny voor heb ingeroepen, en we dus pas zondag de bedrading gaan omleggen heb ik maar een keer de bedrading netjes gemaakt. Dus nu geen lasdozen meer zonder deksel en alles is nu ook netjes vast geschroefd.