Sinds wij een computer hebben is mijn grootste hobby om te spelen met het spelletje HTML. Dat is in de loop van tijd uitgebreid met een vleugje CSS waarna een snufje JS en PHP erbij kwam. Nu had ik ook ergens gelezen dat je ook geld zou kunnen verdienen met dat spelletje wat ik ook geprobeerd heb.

Maar daar moet je, denk ik, veel commerciƫler voor zijn dan dat ik dat ben. Het leverde mij alleen maar een hoop stress op en de lol verdween ook wel om mijn spelletje te spelen. Dus toen ik het besluit nam om er maar mee te stoppen om geld te verdienen met het spelletje liet ik ook de computer links liggen. Dat heb ik een aantal maanden vol gehouden maar het ging toch wel weer kriebelen.

En toen vroeg ook nog eens iemand of in niet weer zou willen gaan spelen voor hem heb ik de hobby maar weer opgepakt en ben ik lekker gaan stoeien. Daarom wil ik jullie ook graag laten weten dat dit resultaat nu word beoordeeld door de spelcommissie. Zelf ben ik wel een beetje trots op datgene wat aan de onderkant van deze pagina zit!

Wil nog iemand anders mij uitdagen voor dit spelletje?

Reageren?

Dat kan hier onder.

1000 Resterende tekens