Na een rustig wakker worden en ontbijt lopen we om even 11 uur van de camping af met nu het idee om Assisi als toerist te bezoeken. En dan komt nu voor mij de uitdaging om daar van een mooi verslag te maken. Nou dat lukt mij niet dus ga je maar van af hier foto's kijken. De rest van de middag zitten we te genieten van het uitzicht terwijl we in de schaduw proberen te blijven. 's Avonds tijdens het eten besluiten we om de volgende dag, dat in dus nu, weer verder te gaan en willen we op een camping gaan staan in de buurt van Siena.

Daar had ik thuis al naar gezocht en met een twee uurtjes rijden zouden we er moeten zijn. Alleen jammer dat de volgende camping ook geen zwembad heeft maar we staan wel tussen de bomen. We rijden op de snelweg als Esther opmerkt dat we zo langs een meer gaan rijden waarna ik haar vertel dat daar ook campings langs zijn.

En nu staan we dus aan Lago Trasimeno op de camping Trasimeno. Nog geen idee wat we morgen gaan doen maar het water in het zwembad hier is lekker nat.

1000 Resterende tekens