Omdat we drie dagen hebben gereden willen we ons vandaag niet al te druk maken en besluiten we om hier op de camping te blijven. We hebben allebij een goed boek en ik wil ook nog een reisverslag maken. Tijdens het ontbijt ontdekken we dat we wel een boodschap moeten doen wat we besluiten om even lopend te doen in Assisi.

Via een pad, droge beek, lopen we naar Assisi met alleen een grote rugzak,  boodschappenlijstje en portemonnee. Maar dat werkt dus niet want als we dan aan de andere kant van Assisi zijn hebben we nog geen bakker of slager gezien laat staan een supermarkt. 

We lopen een kerk in waar Esther een omslagdoek krijgt aangereikt want haar schouders zijn te bloot. Leuk detail hierbij is dat ook bij de jongedame die de, wegwerp, sjaal gaf ook de schouders bloot waren. Een beveiliger maakt mij duidelijk dat mijn korte broek wel wat langer mag maar dat kan die niet. Nu lijkt het erop dat wij wel heel bloot gekleed zijn maar dat viel wel mee als ik om mij heen keek.

We lopen weer terug naar de camping waarbij we onderweg een ijsje eten. Op de camping aangekomen pakken we de auto om op deze manier dan maar boodschappen te doen. Dat lukt nu en de rest van de dag vermaken we ons inderdaad op de camping.

Dus maar een kort verslag en ook geen foto's. Misschien hebben we die wel in het volgende verslag want vandaag willen we als toerist gaan kijken in Assisi.

1000 Resterende tekens