Toen ik solliciteerde bij Zegwaard werd er natuurlijk ook gevraagd waarom ik bij de RRS was ontslagen en ik gaf aan dat ik met mijn, toenmalige, eerste monteur niet meer door één deur kon. “O, en hoe heet die eerste monteur dan?” was daarna gelijk de vraag waarop ik zijn naam noemde. “Vind jij het erg om dan weer samen met hem te werken?” want hij is hier nu ook werkzaam was de volgende vraag waar ik ontkennend op reageerde.

En dan kom je op maandagochtend aan en zie je hem staan en hoor je hem praten. Op dat moment wou ik hem niet met mij confronteren want ik had geen idee nog wat voor positie hij nu in nam en wou hem, en mijzelf, ook niet in verlegenheid brengen. Maar hij liet ook niet merken dat hij mij herkenden en zo liepen we langs elkaar heen. Nu word er in ieder bedrijf geklets dus dat ook bij Zegwaard en aangezien iedere monteur aan mij vroeg of ik hem nog kende van de RRS wist ik dat hij nu toch uiteindelijk wel moest weten wie ik was.

Dus afgelopen woensdag stonden we samen op de planning en ontstond er een zeer ongemakkelijke situatie waarbij ik opmerkte dat hij donders goed wist wie ik was. De volgende middag zag ik hem in de kantine zitten en er waren weinig collega’s in de buurt en ben ik op hem afgestapt, heb hem een hand gegeven en verteld dat ik naar voren kijk in plaats van de oude koeien uit de sloot te halen.