Ingrediënten
voor twee personen
- 150 gram tagliatelle, ongekookt
- 60 gram mozzarella
- 300 gram spinazie
- 60 ml kookroom, light
- 2 snufjes knoflookpoeder
- 2 snufjes peper, zwarte/witte
- 150 gram rauwkost
- 10 cherrytomaatjes
- 30 gram kaas 30+ geraspt
Bereiding;
- Snijd als voorbereiding de mozzarella en de tomaatjes in stukjes.
- Meng ze met de room en pers er de knoflook doorheen.
- Kook de pasta gaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Laat het uitlekken en houd de pasta warm.
- Kook ondertussen de spinazie gaar in ongeveer 5 minuten.
- Laat het uitlekken en meng het door de pasta.
- Voeg de saus door de pasta en breng het op smaak met peper en kruiden naar keuze.
- Warm alles goed door.
- Strooi als laatste de kaas eroverheen.
- Serveer met een rauwkostsalade.
Rapporteer