Ingrediënten
voor twee personen

  • 150 gram tagliatelle, ongekookt
  • 60 gram mozzarella
  • 300 gram spinazie
  • 60 ml kookroom, light
  • 2 snufjes knoflookpoeder
  • 2 snufjes peper, zwarte/witte
  • 150 gram rauwkost
  • 10 cherrytomaatjes
  • 30 gram kaas 30+ geraspt

Bereiding;

  • Snijd als voorbereiding de mozzarella en de tomaatjes in stukjes.
  • Meng ze met de room en pers er de knoflook doorheen.
  • Kook de pasta gaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat het uitlekken en houd de pasta warm.
  • Kook ondertussen de spinazie gaar in ongeveer 5 minuten.
  • Laat het uitlekken en meng het door de pasta.
  • Voeg de saus door de pasta en breng het op smaak met peper en kruiden naar keuze.
  • Warm alles goed door.
  • Strooi als laatste de kaas eroverheen.
  • Serveer met een rauwkostsalade.

1000 Resterende tekens