Ingrediënten
voor twee personen

  • 240 gram spinazie gesneden, diepvries onbereid
  • 90 gram sperziebonen
  • 180 gram champignons
  • 2 uien
  • 30 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 snufjes italiaanse kruiden gedroogd
  • 2 snufjes peper, zwarte/witte
  • 2 harde broodjes meergranen/volkoren
  • 2 eetlepels olijfolie, traditioneel
  • 2 tomaten
  • 50 gram kaas

Bereiding

  • Maak de sperziebonen schoon en deel ze in tweeën.
  • Snijd de champignons in 4 stukjes.
  • Haal het vel van de tomaten af, haal de pitjes eruit en snijd ze in achten.
  • Schil de uien en maak er kleine blokjes van.
  • Verhit de olie in een pan en fruit de ui hierin.
  • Laat de champignons, sperziebonen en ingevroren bladspinazie kort koken en voeg vervolgens de tomaten en balsamicoazijn toe.
  • Laat de groenten ongeveer 6 tot 7 minuten goed stoven.
  • Voeg de pijnboompitten toe en roer het geheel goed door.
  • Breng op smaak met peper.
  • Bestrooi het pannetje als laatste met de kaas en serveer met een broodje.

1000 Resterende tekens