Ingrediënten
voor twee personen

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram doperwten, diepvries onbereid
  • 250 gram rundertartaar
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 30 gram tomatenpuree
  • 2 snufjes cayennepeper, rood
  • 120 gram Macaroni volkoren
  • 150 ml bouillon
  • 14 cherrytomaatje

Bereiding

  • Snijd de ui en de knoflook klein.
  • Halveer de tomaatjes.
  • Bak de tartaar in een droge pan gaar en rul.
  • Fruit de knoflook mee.
  • Voeg de doperwten toe en smoor de groenten gaar.
  • Maak het op smaak met peper en een beetje zout.
  • Fruit de ui in de olie glazig.
  • Bak de tomatenpuree kort mee.
  • Voeg de halve tomaatjes en de bouillon toe.
  • Laat de saus zacht pruttelen.
  • Kook de macaroni in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Giet de macaroni af en schep de tomatensaus erdoor.
  • Schep de doperwtenmengsel in een schaal en verdeel de macaroni erover.

1000 Resterende tekens