Ingrediënten
voor twee personen

  • 250 gram kipfilet
  • 4 tomaten
  • 120 gram macaroni
  • 40 ml kookroom, light
  • 2 paar blaadjes peterselie
  • 400 gram rauwkost
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 30 gram geraspte kaas

Bereiding

  • Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze in een koekenpan rondom bruin en gaar.
  • Kruid met peper.
  • Snijd de tomaten in plakken.
  • Vet de binnenkant van een ovenschaal dun in met de olijfolie.
  • Kook de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat de macaroni uitlekken en schep hierna in een kom.
  • Roer de kookroom, de reepjes kipfilet en de peterselie door de macaroni.
  • Schep de macaroni vervolgens in de ovenschaal.
  • Leg de plakjes tomaat bovenop de macaroni.
  • Bestrooi de tomaat met geraspte kaas.
  • Zet de schaal zolang in de oven dat de kaas gesmolten is en er kleine bruine vlekjes zichtbaar zijn.
  • Serveer met rauwkostsalade naar keuze.

1000 Resterende tekens