Ingrediënten
voor twee personen
- 250 gram kipfilet
- 4 tomaten
- 120 gram macaroni
- 40 ml kookroom, light
- 2 paar blaadjes peterselie
- 400 gram rauwkost
- 2 eetlepels olijfolie
- 30 gram geraspte kaas
Bereiding
- Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak deze in een koekenpan rondom bruin en gaar.
- Kruid met peper.
- Snijd de tomaten in plakken.
- Vet de binnenkant van een ovenschaal dun in met de olijfolie.
- Kook de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de macaroni uitlekken en schep hierna in een kom.
- Roer de kookroom, de reepjes kipfilet en de peterselie door de macaroni.
- Schep de macaroni vervolgens in de ovenschaal.
- Leg de plakjes tomaat bovenop de macaroni.
- Bestrooi de tomaat met geraspte kaas.
- Zet de schaal zolang in de oven dat de kaas gesmolten is en er kleine bruine vlekjes zichtbaar zijn.
- Serveer met rauwkostsalade naar keuze.
Rapporteer