Ingrediënten
voor twee personen

  • 300 gram aardappelen
  • 250 gram rundergehakt mager
  • 90 gram champignons
  • 2 uien
  • 2 theelepels mosterd
  • 30 gram geraspte kaas
  • 180 gram sperziebonen

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Schil en kook de aardappelen.
  • Bak ondertussen het gehakt in 8 minuten rul.
  • Bak de ui en champignons 5 minuten mee.
  • Meng de mosterd door het gehaktmengsel en breng op smaak met peper.
  • Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op.
  • Voeg wat van het kookvocht toe aan de aardappelen en stamp tot puree.
  • Meng hierna de kaas erdoor.
  • Verdeel de sperziebonen over het gehakt en dek af met puree.
  • Bak het gerecht in 20 minuten goudbruin.

1000 Resterende tekens