Ingrediënten
voor twee personen

  • 200 gram aardappelen( krieltjes)
  • 6 plakjes salami
  • 2 teentjes knoflook, vers
  • 250 gram broccoli
  • 2 theelepels dressing, honing/mosterd1 eetlepel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 60 gram sla
  • 2 uien

Bereiding

  • Verhit de olie in een grote pan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 10 minuten goudbruin.
  • Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de salami in 5 minuten krokant.
  • Neem uit de pan en laat uitlekken.
  • Fruit in het achtergebleven vet de knoflook en ui, voeg de broccoli toe en bak 6 minuten op middelhoog vuur.
  • Meng de sla en de salami door de broccoli en schep op een bord.
  • Voeg als laatste de dressing toe.

1000 Resterende tekens