Ingrediënten
voor twee personen

  • 2 eetlepels olijfolie, traditioneel
  • 2 uien
  • 400 gram champignons
  • 150 gram tomaat, blik
  • 90 gram macaroni volkoren, ongekookt
  • 90 gram mozzarella
  • 2 teentjes knoflook, vers
  • 2 paar blaadjes basilicum vers
  • 2 snufjes peper, zwarte/witte

Bereiding

  • Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en de fijngesneden ui in 3 minuten.
  • Voeg de in blokjes gesneden champions toe en bak 5 minuten mee.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook.
  • Draai het vuur laag en laat het gerecht in 15 minuten stoven met een deksel op de pan.
  • Breng op smaak met peper.
  • Kook ondertussen de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep de pasta op een bord.
  • Verdeel de saus en de mozzarella erover.
  • Bestrooi het gerecht met basilicum

1000 Resterende tekens