Ingrediënten
voor twee personen
- 2 eetlepels olijfolie, traditioneel
- 2 uien
- 400 gram champignons
- 150 gram tomaat, blik
- 90 gram macaroni volkoren, ongekookt
- 90 gram mozzarella
- 2 teentjes knoflook, vers
- 2 paar blaadjes basilicum vers
- 2 snufjes peper, zwarte/witte
Bereiding
- Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en de fijngesneden ui in 3 minuten.
- Voeg de in blokjes gesneden champions toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook.
- Draai het vuur laag en laat het gerecht in 15 minuten stoven met een deksel op de pan.
- Breng op smaak met peper.
- Kook ondertussen de macaroni volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de pasta op een bord.
- Verdeel de saus en de mozzarella erover.
- Bestrooi het gerecht met basilicum
Rapporteer