Zeer slecht weerVannacht werden we wakker van de regen maar de tent blijkt ondanks zijn ouderdom toch echt nog waterdicht te zijn. Als we uiteindelijk weer om 6 uur uit onze slaapzak kruipen blijkt er ondertussen ook een flinke wind te staan. Maar ook dat weerstaat de tent en we wachten onder het genot van een bak koffie tot de campingwinkel om 7 uur open gaat om brood en beleg te halen.

Het restaurantDe campingwinkel verkoopt alleen maar brood en beleg en daarom moeten we ook nog boodschappen in het dorp gaan doen want we willen morgenochtend weer koffie zetten. Gelukkig stopt het om een uur of tien met regenen en lopen we samen naar het dorp om boodschappen te doen en om het plaatsje voor de rest te bezichtigen. Dit plaatsje draait eigenlijk alleen maar op de verkoop van wijn en het gebruik van de stranden waarbij de minimale entreeprijs 4 euro is.

10 slecht weer4Veel is er dus niet te zien en om een uur of 12 gaan we voor het eerst iets anders dan water voor de koffie koken. Dus we eten brood met een cup a soep! Daarna rustig in de tent zitten lezen tot we weer een droge periode kregen waarin we bij het meer gingen kijken naar de windsurfers. Zo zijn we de dag door gekomen tot dat het tijd werd om te gaan eten. Morgen gaan we weer verder richting Nederland maar we blijven, waarschijnlijk, nog wel in Oostenrijk.

 

1000 Resterende tekens