De vouwwagen opgezet zonder voortentVanochtend rijden we om 9 uur op weg naar Braunau am Inn omdat het Esther wel leuk lijkt om op een camping te staan in Oostenrijk en door de rivier over te steken in Duitseland te zijn. Op de saaie snelweg schieten we lekker op maar als we daar zijn waar ook de camping moet zijn kunnen we hem niet vinden. Nog even gezocht naar een tweede die word aangegeven op de kaart maar ook dat mislukt.

Dan maar het campingboek erbij gepakt en de dichtstbijzijnde opgezocht. Deze bevindt zich in Duitsland en nu stellen we de TomTom in op Waging am See. Al vlug komen we een bordje tegen dat er een camping is terwijl het doel nog 40 Km. verder is. Deze camping is ook niets want om brood te krijgen moeten we naar het benzinestation. Dus maar weer verder.

De camping die we hadden bedacht volgens het boek staat zo vol dat we er wel kunnen staan maar de scheerlijnen bij de buren in de voortent moeten zetten. Dat is niet wat wij willen dus maar weer de kaart gepakt en een nieuwe route uitgestippeld. En we vinden in Moos bij Mühldorf am Inn de camping ook nog.

Gekleurde tegels in de doucheruimteNou ja een camping. Het is er rustig want er staan maar 5 vaste caravans die bewoonbaar zijn en ook bewoond zijn. Om af te wassen moet je warm water tappen in de douche en de rest van het sanitair is ook van de 18de eeuw. Muggen zijn er hier wel in overvloed en we hebben nu onze noodvoorraad eten moeten aanbreken. Dus niet een camping waar we lang willen blijven en daarom gaan we morgen het overnieuw proberen om een leuke te vinden.

Omdat we toch niet echt blij zijn met onze stekende buren gaan we nog even een stukje wandelen en we zien zowaar 4 herten! Dit is dus voor het eerst dat ik herten zie die niet achter een hek zitten. We hebben geprobeerd om er een foto van te maken om het te bewijzen! In het dorpje vlakbij de camping is wel een café maar daar binnen is het zo stil dat we maar zijn terug gelopen naar de camping en onze spijkerbroek en trui hebben aangedaan en de rest van ons blote lichaam hebben ingesmeerd met anti muggen spul!

 

1000 Resterende tekens