Onze kleine auto tussen de grote vrachtwagens.Na een, voor mij, zeer rottige nacht, te warm, onweer en een boer die om 5 uur al zijn varkens begint uit te schelden, komen wij er om 6 uur maar uit. Na te hebben ontbeten en spullen te hebben opgeruimd rijden we om 9 uur weg richting Oostenrijk.

Waar we precies heen willen is op dat moment nog niet echt duidelijk maar als we bij een pompstation in Hongarije een kaart van Oostenrijk hebben gekocht kiezen we voor Podersdorf am See waar we om half 5 aankomen. Na onze tent te hebben opgezet lopen we het dorpje in om iets te drinken te kopen voor deze avond en eigenlijk ook om geld te pinnen want we hebben geen euro’s meer bewaard.

Podersdorf am SeeAls dat uiteindelijk is gelukt gaan we op zoek naar een restaurant en vinden er één met uitzicht op het meer. Hadden we dat nu maar niet gezocht want we kregen nog niet eens de kans om onze soep op te eten want daar werd de schnitzel al op tafel gegooid. Morgenavond willen we weer uit eten maar dat gaan we in ieder geval niet bij dat restaurant doen.

Aangezien we hier weer een hele dag blijven staan zal er morgen wel niet zo veel gebeuren. Nu ga ik eens rustig proeven van de wijn die we hebben gekocht en mijzelf lekker ontspannen.

 

1000 Resterende tekens