Vanochtend slapen we niet uit maar worden vroeger wakker terwijl we juist alle tijd hebben!

Want we willen maar een ritje maken van 159 Km. en daar doen we maar een uur of 3 over met onze vakantiesnelheid. Dus nu heeel rustig gedaan met het ontbijten, douchen, spullen opruimen en de koffie opdrinken.

Om 9 uur rijden we dan toch weg en gaan via lekkere bergweggetjes richting de Belgische grens. Het enige waar aan we merken dat we in België zitten is het feit dat de weg een stuk slechter word! Tijdens de rit vanaf de camping hebben we nog geen overtuigend zonnetje gezien maar zien wel steeds meer donkere wolken in de richting waar we heen rijden!

Omdat we het er al eens over gehad hadden tijdens de vakantie, toen we moeilijk een camping konden vinden, om een hotelletje te nemen stel ik voor om naar huis te rijden waarna we op dinsdag weer naar Maastricht rijden en gaan winkelen en dergelijke, een hotelletje pakken waarna we de volgende dag weer naar huis gaan!

Esther is het voorlopig eens met mijn idee, het luchtbed is nog steeds lek, en na het kopen van een krant om het weerbericht te bekijken waarschuwen we John dat we onderweg naar huis zijn. Na een vlug bezoekje aan Esther haar moeder gaan we om 3 uur de vouwwagen uit pakken. ’s Avonds gegeten in een restaurant waar ik na het betalen toch even de rekening mee neem om na te kijken of ze het bedrag wel goed hadden berekend!

Nu nog een dag naar Maastricht en dan is het flierefluiten van deze vakantie afgelopen!
Totale afstand gereden deze vakantie; 3949 Km.

1000 Resterende tekens