Een beetje laat dat ik er over begin maar afgelopen zaterdag waren we netjes op tijd wakker en terwijl ik de verse broodjes haalde maakte Esther de eieren en koffie vast. Na het ontbijt rijden we naar Lakitelek om even hallo te zeggen tegen Pa en Therese. En we maken natuurlijk een foto om dat te bewijzen. Klik hier voor de foto. Nog even een discussie over de schoonheid van Hongarije maar ik vind er niets aan want in mijn ogen is dit land alleen maar droog, dor en vlak.

Oostenrijks bierEten in OostenrijkDaarom vertrekken we ook weer en rijden verder naar Oostenrijk. Ook in Hongarije en Oostenrijk werken ze met tolwegen dus de reis duurt wat langer over de landweggetjes. Maar om een uur of zeven staan we dan op een camping in Purbach. En nadat we de caravan op zijn plek hebben staan nemen we eerst maar een pilsje en daarna eten we ook maar wat.

De ruimte die we op deze camping innemen is erg klein maar we staan wel met de scheerlijnen van de buren bij ons in de caravan bij wijzen van spreken dus na het ontbijt rijden we ook weer verder richting Nederland. Voor dat we het dorpje uit kunnen moeten we wel eerst een tunnel trotseren en dat we dat ook kunnen bewijst deze foto. Na een paar uur over binnenweggetjes te hebben gereden, met mooie uitzichten, kopen we toch maar een vignet om over de Oostenrijkse snelweg te mogen rijden en dat is dus weer saai!

We komen uiteindelijk aan op een camping in Bodenwöhr en nadat we ons hebben gesetteld lopen we het stadje in om wat te drinken en eten. Terug op de camping maken we de laatste resten van de voorraad uit Nederland op en drink ik Radler!

Vanochtend, maandag, weer ontbeten met oud brood uit Hongarije en verse broodjes van de camping waarna Esther de was doet terwijl ik het toilet leeg en de afwas doe. Dat natuurlijk niet tegelijk! Hierna gaan we boodschappen doen, om de caravan hangen en maar een pilsje bij de buren halen maar tapjes kennen ze hier niet. Alleen maar plaatselijke flessenbier.

Straks gaan we weer ergens eten maar die foto's zien jullie morgen misschien.

P.S. Esther vind dit, dit, dit en dit wel mooi!

Reageren?

Dat kan hier onder.

1000 Resterende tekens