Om half 12 waren Esther en ik al klaar om op vakantie te gaan maar de bus zou ons pas om half 3 oppikken in Utrecht dus wat ga je dan doen? Juist om elkaar heen draaien, lunchen, de auto wassen en meer van zulk soort ongein. Eindelijk was het tijd om naar Utrecht te vertrekken en John zou de auto weer mee nemen naar Alphen toe.

De Engelse kustOm 4 uur zijn er maar weinig mensen wakker maar het is wel een machtig gezicht om allerlei boten op afstand te zien. Eigenlijk zie je geen boten maar alleen maar de lichten van de schepen maar het was voor mij wel een heel mooi gezicht en gaf me ook wel een gevoel van "thuis" komen. De liefde van mij voor de zee is toch nog niet helemaal verdwenen.

Buitenkant van het hotel in DrymenLangzaam maar zeker begin ik het toch te leren want pas om half 7 was ik wakker en ben ik even buiten gaan kijken waar het wel heel stil was. Geen auto's die langs razen, geen trein die je in de verte hoort en ook geen vliegtuig te zien of te horen. Nee, alleen maar vogels die geluid maken!Om een uurtje of half 8 Esther opgehaald en voor ons beiden een bak koffie geregeld waarna we gingen ontbijten om 8 uur.

Vanochtend was ik pas om 5 uur voor de eerste keer wakken en ging ik om een uur of 6 even naar buiten om een sigaret te roken en eventueel te wandelen. Buiten was het niet echt lekker weer dus ik wou na de sigaret weer naar binnen maar de deur naar de kamers toe was nog op slot en de sleutel lag nog op de kamer!